Politica Open Access

Transilvania oferă open access pentru articolele publicate, conform principiului cercetării libere și co-creației și datorită crezului revistei că cercetarea ar trebui să fie accesibilă gratuit tuturor. Textul complet al articolelor științifice publicate este disponibil pentru oricine, număr de număr, pe website-ul nostru oficial, în secțiunea Arhivă.

Aderăm la definiția BOAI a open access. Politica noastră de licențiere este similară majorității politicilor open access.

Transilvania este un jurnal open access din 2010, iar întrgeul său conținut este disponibil online gratuit, fără costuri suplimentare, oricui este interesat să îl citească. Nu cerem nicio taxă utilizatorilor individuali sau instituțiilor pentru accesarea conținutului nostru. Cititorilor le este permis să acceseze, tipărească, caute în sau ofere linkuri către textul complet al articolelor sau să le folosească cu orice alt scop legal, fără a cere permisiunea anterioară a publicației sau autorului, atâta timp cât citează sursa.

Autorii păstrează drepturile de autor și drepturi complete de publicare pentru toate articolele publicate în Transilvania.


Creative Commons License
Revista are o licență de atribuire Creative Commons Attribution 4.0 International License.